9. septembar 2021.9. sep 2021.

Ukratko

RVANjE: Na tradicionalnom Memorijalu „Ljubomir Ivanović Gedža“ u Mladenovcu nastupila su dva člana RK „Vitez“ u dresu reprezentacije Srbije Ilija Petrović i Momčilo Gajić. Petrović je u svojoj kategoriji zaslužio bronzu. Pobedio je dva rivala iz Grčke, a poražen je u polufinalu od Mađara, dok je Gajić u dobroj borbi izgubio od reprezentativca Rusije.

Ivana Gajić je dan kasnije u Somboru izborila plasman na Svetsko školsko prvenstvo čiji domaćin je narednog vikenda Beograd.

FUDBAL: Doskoraši fudbaler Mačve Branislav Knežević potpisao je ugovor sa španskim prvoligašem, ekipom Elče, lociranom na istorku poznate fudbalske države. Knežević se od januara dovodi u vezu sa veliki brojem klubova, a prelazak u Primeru je prvi direktan odlazak iz Mačve u neku od najjačih fudbalskih država još od odlaska Zlatarića u Francusku.

KOŠARKA: U nastavku priprema za Prvu ligu šabačka „Duga“ ubedljivo je savladala Student iz Niša u sali Gimnazije, ali meč ostaje upamćem kao oproštajni za kapitena šabačkog kluba Renatu Stepanović koja se posle 22 godine karijere oprostila od aktivnog igranja i u budućnosti će se posvetiti stručnom radu kao član stručnog štaba seniorki i trener mlađih kategorija.

KOŠARKA: Posle tri sezone pauze, ženska selekcija OKK Šabac ponovo nastupa u seniorskoj konkurenciji. Biće deo regionalnog (trećeg) ranga, a tim će predvoditi Jelena Stošić kao trener.

RUKOMET: U narednoj sezoni Metaloplastika 2 i Mačva Bogatić 2 neće biti deo prvenstva Prve, odnsono Druge lige, već je kroz saradnju dva kluba dogovoreno da se mladi igrači koji trenutno nemaju mesto u prvom timu Metaloplastike priključe ekipi iz Bogatića čiji će prvi tim igrati u Prvoj ligi „Zapad“. Drugi tim ŽRK Medicinar i naredne sezone nastupa u Prvoj ligi.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa