16. septembar 2021.16. sep 2021.
Dva dana, pet zlatnih medalja
SEPTEMBARSKI TURNIR U PRESKAKANjU PREPONA U BEOGRADU

Dva dana, pet zlatnih medalja

Dvodnevni turnir u Horseland-u i pet zlatnih medalja. Podizanje forme pred Trofej Beograda
Pet zlatnih medalja osvojili su predstavnici KK „Taur“ Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika Šabac, proteklog vikenda, tokom dvodnevnog Septembarskog turnira u preskakanju prepona održanog u Konjičkom centru Horseland u Beogradu.



Prvog dana, u predutakmicama Klub su predstavljali Ognjen Janković sa Kingom, Jovana Arsenović sa Kadetom i Kasijana Marković sa Laletom. Svi su osvojili zlatne medalje sa ovim mladim grlima koja će, kako u „Tauru“ navode, tek u predstojećim sezonama biti uzdanice njihovog kluba.
U glavnoj utakmici za juniore, u sklopu priprema za Prvenstvo Srbije, u subotu je nastupao Ognjen sa Šarliz imao dva rušenja, odnosno osam kaznenih poena i ostao bez plasmana.
Drugog dana takmičenja, u nedelju, zlato su osvojili Ognjen Janković i King, kao i Kasijana Marković sa Lalom. Jovana Arsenović sa Kadetom nije uspela da ponovi sjajan nastup od prethodnog dana, pa je takmičenje završila sa osam kaznenih poena.
U glavnoj utakmici Ognjen Janković i Šarliz su ponovo napravili dve greške, ali uz mnogo sigurniji nastup nego u subotu, iako je parkur drugog dana bio viši i zahtevniji.
- Zadovoljni smo nastupom naših takmičara i polako podižemo formu pred Trofej Beograda koji je za dve sedmice- kažu u “Tauru”.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa