16. septembar 2021.16. sep 2021.
Opštinski pehar  u znaku First Thought
ZAVRŠNI TRKAČKI DAN NA HIPODROMU U BOGATIĆU

Opštinski pehar u znaku First Thought

Ubedljivo je pobedio First Thought, vlasništvo braće Hadžić i tako pored najveće novčane nagrade osvojio opštinski pehar. U sedlu pobednika bio je Šašić, a pobednički pehar je uručio pomoćnik predsednika Opštine Bogatić Matija Milovanović, koji je naglasio rešenost ove lokalne samouprave da i dalje u granicama mogućnosti pomaže ovaj dinamičan sport. Druga na cilj stigla je Show Noverre sa Mešetovićem, a treći je bio Mojito koga je jahao Glogovac
U pet galopskih trka održanih prošle nedelje, završnog, petog trkačkog dana na hipodromu Konjičkog kluba „Mačvanin“ u Bogatiću nastupilo je 50 galopera. Trka dana bila je za pehar Opštine Bogatić na 2.400 metara. U njoj je učestvovalo ukupno sedam brzih konja starosti tri godine i starijih. Trka je bila kategorije Listed.Prva trka ovog dana zvala se „Mačvanski dvogodački kup“, kategorije jedan za dvogode konje. Pobedio je Impressive Boy, sa Mešetovićem u sedlu, vlasništvo Duška Đurasovića, a pobednički pehar mu je uručio Dragan Ružić, direktor hipodroma u Bogatiću.

Druga je bila Keep Queally sa Ljubomirovićem, dok je treći na cilj stigao Columbokoji je na leđima nosio Milojevića.

Uzbuđenje nije izostalo ni u narednoj trci ovog dana pod nazivom „Mačva“, kategorije pet za trogode i starije konje na 1.300 metara. Pobedila je Mersi iz štale „Venera Vas“ i svojim vlasnicima pričinila dosta radosti. U sedlu pobedničkog grla bio je Konkolj, a vlasnik Nenad Vasiljević između ostalog kaže da je njegova ljubimica konačno obradovala brojne navijače prvim mestom, bez obzira što su njen nastup pratili brojni problemi. Drugi na cilju bio je Chattri sa Glogovcem, a treća Gaugamela u čijem sedlu je bio Nikolić.

U trećoj trci „Dunav osiguranje“, handikap jedan za trogode i starije konje na 1.400 metara pobedio je Achilles sa Ljubomirovićem, vlasništvo Dejana Radulovića, a pobednički pehar mu je uručila Mirjana Đurković iz Dunav osiguranja.

Drugi je bioWaslawi koga je jahao Šašić, a treći Tajson u čijem sedlu je bio Vujković.
U „Memorijalu Dušana Marovića“, trci kategorije tri za trogode konje na 1.700 metara slavili su navijači Stolen Time, vlasnika Slavoljuba Stojanovića, koja je prva prošla kroz cilj. U njenom sedlu bio je Ljubomirović. Druga na cilju bila je Varenna Storm, Aleksandra i Ane Ružić sa Konkoljem u sedlu, dok je treće mesto pripalo Scarlet Love sa Glogovcem.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa