27. oktobar 2011.27. okt 2011.
OPŠTINA VLADIMIRCI SEDMA REDOVNA SEDNICA SO

SARIĆU DIREKCIJA ZA POLjOPRIVREDU

Sedma sednica Skupštine opštine Vladimirci protekla je u konstruktivnoj atmosferi sa 12 tačaka dnevnog reda. Predlog odluke o trećoj izmeni, i dopuni budžeta opštine za 2011. podrazumevao je i u prihodovnoj i u rashodovnoj strani narodski rečeno, prepakivanja kako bi višak sredstava na jednoj strani pomogao onoj drugoj i obrnuto. Inače sam budžet je ostao nepromenjen na 362 miliona dinara.
Osnovana je Direkcija za poljoprivredu uz izmene i dopune, pošto poljoprivredni kraj vapi za jednom ovakvom ustanovom, koja bi pomogla na brojnim mestima. Razmatrani su izveštaji o radu Predškolske ustanove “Suncokreti“ i osnovnih škola “Žika Popović“ i “Jovan Cvijić“ za 2011. i planovi za 2012. godinu.
- To je jedna od novina u radu. Bitno je naravno da se zna kako posluju ove škole, i gde odlazi narodski dinar ali najbitnije je da se vidi da se radi dobro i da sve ide po planu. Uz predškolsku ustanovu te Direkciju za poljoprivredu pokazali smo, da nijedan segment promena u radu koji smo obećali neće biti zapostavljen. Biće uvek mogućnosti uvida u rad ovih i drugih kolektiva, kako bi se raspodeljivalo ni po babu ni po stričevima. Uspešna sednica nastavlja niz polaganja računa, onima, koji su nas birali i to i jeste centralna obaveza ovog tela. Jedino što nas brine je umanjenje broja učenika, ali nažalost tu smo nemoćni, govorio je po završetku sednice predsednik SO Vladimirci Milenko Arsić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa