14. oktobar 2021.14. okt 2021.
Svest o bezbednosti vode i sanacija
EKO KODEKS

Svest o bezbednosti vode i sanacija

Proteklog petka u Domu kulture u Vladimircima, uz podršku lokalne samouprave, Predškolska ustanova ,,Suncokreti” bila je domaćin godišnjeg sastanka ekoloških koordinatora u okviru međunarodnog programa Eko škola. Sastanku je prisustvovalo više od šezdeset vaspitno obrazovnih ustanova Srbije uključenih u međunarodni program Eko škole. Eko škole podrazumevaju mrežu škola i obrazovnih ustanova koje imaju za cilj da upravljaju zaštitom životne sredine i obrazuju mlade za održivi razvoj.
Predškolska ustanova ,,Suncokreti” ima status Eko škole od 2016 . godine i više puta je nagrađivana za svoje ekološke aktivnosti u projektima.

Tema ovogodišnjeg sastanka je bila ,,Bezbednost vode i sanacije”. Sastanak je vodila Aleksandra Mladenović, predsednica Ambasadora održivog razvoja i zaštite životne sredine.

Uspešno održan sastanak pozdravio je predsednik opštine Goran Zarić, koji je istakao da je ponosanan što je PU ,,Suncokreti”domaćin ovako značajnog skupa, kao i deca vrtića, koja su pozdravila goste svojim plesom i eko kodeksom vrtića.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa