14. oktobar 2021.14. okt 2021.

Dobitnici slušnih aparata u okviru akcije čuti i razumeti 2021.

Ove godine je u okviru manifestacije “ČUTI I RAZUMETI” koju Audiovox organizuje već 9 godina povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba pokrenuta i akcija poklanjanja kvalitetnih Oticon slušnih aparata. Kompanija Audiovox je ove godine odlučila da pokloni kvalitetne Oticon slušne aparate za 3 osobe izabrane od svih zainteresovanih osoba sa oštećenim sluhom koje su se prijavile na poziv. Stručna komisija je na osnovu pisama i medicinske dokumentacije izabrala uži krug kandidata za akciju poklanjanja slušnih aparata a zatim su dr Galina Joković i mađioničar Piksi iz šešira izvukli dobitnike. Aparate su dobili devojčica Lena Jocić iz Velike Plane (2 aparata), Tijana Mitrović iz Niša i Farago Erika iz Bajmoka.

Prva dobitnica Mitrović Tijana je nakon našeg poziva došla u Audiovox predstavništvo u Nišu da preuzme aparat koji je dobila na poklon, urađeno joj je podešavanje aparata prilagođeno njenom stanju sluha i kaže da je jako zadovoljna poklonom jer bolje čuje i razume sa novim aparatom i smatra da će joj biti mnogo lakše ubuduće u komunikaciji sa ljudima i na poslu.

Farago Erika je kao druga dobitnica posetila Audiovox predstavništvo u Subotici radi preuzimanja slušnog aparata a nakon što joj je urađeno podešavanje aparata prilagođeno njenom stanju sluha Erika je izjavila: “Veoma sam se obradovala kada sam saznala da sam dobitnik slušnog aparata u okviru humanitarne akcije ČUTI I RAZUMETI i delovalo mi je neverovatno i nemoguće jer nikada tako nešto nisam doživela. Slušni aparat mi odgovara, bolji je nego prethodni i jasnije razumem govor što će mi puno značiti na poslu jer radim sa ljudima.”

U sredu 6. oktobra 2021. godine treća dobitnica Lena Jocić je preuzela slušne aparate i time je završena realizacija akcije poklanjanja slušnih aparata za 3 osobe sa oštećenim sluhom kao i ovogodišnja humanitarna akcija ČUTI I RAZUMETI. Ona je sa mamom posetila Audiovox predstavništvo u Beogradu na Zelenom vencu radi preuzimanja slušnih aparata koje je dobila na poklon. Leni je urađeno podešavanje slušnih aparata prilagođeno njenom stanju sluha a proba Oticon-ovih slušnih aparata je izazvala osmeh na njenom licu. Lena je rekla da je presrećna što ima slušne aparate sa kojima dobro čuje i razume a pri tom su mali i lagani i neće joj smetati u svakodnevnim aktivnostima.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa