14. oktobar 2021.14. okt 2021.
Briga za nove  naraštaje proiritet
OPŠTINA VLADIMIRCI

Briga za nove naraštaje proiritet

Iz ministarstva za brigu o porodici i demografiji proteklog ponedeljka stigla je podrška lokalnoj samoupravi Opštine Vladimirci u poseti pomoćnice ministra u ministarstvu o porodici i demografiji Aleksandre Čamagić koja je vidno zadovoljna otišla iz Vladimiraca sa utiskom da se itekako brine o novim naraštajima.

Uz zahvalnost o prijemu predsedniku Opštine Goranu Zariću i za brigu o onome što tišti i lokalne samouprave kao i samu državu, a i na spoznaji koliko i mi i lokalne samouprave možemo ojačati porodicu. Čula sam dobre primere rada i projekata. Drago mi je da je ovde prepoznat problem negativnog priraštaja kako bi zaustavili pad novorođenih. Drago mi je da su sela u Opštini živa i da čak ima sela koja imaju više stanovnika od same varošice, rekla je pomoćnica ministra.



Goran Zarić je istakao zadovoljstvo što je država voljna da pomogne:
Ovo je putokaz kako da svi zajedno pomognemo da se poveća prirodni priraštaj ali i da se stvore uslovi da mladi ostanu na svojim ognjištima. Mi ćemo u svom budžetu planirati i više novca da bi ojačali porodice i tako nadam se pomoći da se rađa više dece što je i državni prioritet, zaključio je čelni čovek Opštine Vladimirci.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa