21. oktobar 2021.21. okt 2021.
Janković šesti  u juniorskoj
KK „Taur“ na državnom
prvenstvu u Novom Sadu

Janković šesti u juniorskoj

Predstavnici KK „Taur“ osvojili ukupno dve zlatne medalje u utakmicama za mlade konje, dok je Ognjen Janković sa Šarlz kraj takmičenja dočekao na 6. mestu u juniorskoj konkurenciji
Na trodnevnom Prvenstvu države u preskakanju prepona održanom od 15. do17. oktobra u Novom Sadu, predstavnici KK „Taur“ šabačke Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika osvojili su ukupno dve zlatne medalje u utakmicama za mlade konje, dok je Ognjen Janković sa Šarlz kraj takmičenja dočekao na 6. mestu u konkurenciji najboljih juniorskih takmičara u Srbiji.

U uvodnoj utakmici za mlade konje, prvog dana Državnog prvenstva, Ognjen Janković sa Kingom, prolazi parkur bez greške i osvaja zlatnu medalju.

U istoj utakmici “Taurovce” su predstavljale i Jovana Arsenović sa Kadetom i Kasijana Marković sa Lalom, dok je u utakmici Prvenstva za juniore nastupao Ognjen Janković sa Šarlz, još rovitom od povrede, i sa 12 kaznenih poena, zauzeo sedmo mesto. Drugog dana takmičenja, Janković i Šarliz uspevaju da poprave plasman i dođu do pete pozicije, da bi trodnevno takmičenje završili na šestom mestu u juniorskoj konkurenciji.

U KK “Taur” kažu da su zadovoljni postignutim rezultatom, s obzirom da je Šarlz dugo bila povređena i da je takoreći sa prvog treninga otišla pravo na takmičenje.
Trećeg dana takmičenja u uvodnoj utakmici za mlade konje Ognjen Janković i King su kao i prvog dana takmičenja osvojili zlatnu medalju, dok su Jovana Arsenović i Kadet sa jednom greškom, odnosno četiri kaznena poena završili takmičenje.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa