21. oktobar 2021.21. okt 2021.
Igra za analizu (foto: SPD Radnički)

Igra za analizu (foto: SPD Radnički)

RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Jači rad na odmoru

Težak vikend šabačkog rukometa započeo je u srcu Šumadije, Kragujevcu. Domaći Radnički prekinuo je niz od sedam uzastopnih poraza od Metalolastike u zvaničnim mečevima, među kojima su i četiri na domaćem terenu. Lošu seriju Kragujevčani su prekinuli potpuno zasluženo, od starta do finiša su bili bolji. Nisu imali rešenje za Brajovića, mučio ih je i Dodić, no ostali su bili daleko od mogućnosti, te dva dobra protiv iskusne i jake ekipe nisu dovoljni.

Kako je Novi Pazar istupio iz Super lige, pred Metaloplastikom je vikend pauze, umesto gostovanja Pazaraca u Šapcu, ali meč u Kragujevcu je upozorenje da pauza znači samo period bez utakmica i dodatno vreme za trening kako se Radnički ne bi ponovio.

Radnički (KG) – Metaloplastika 35:29 (18:13)
Hala „Jezero“. Gledalaca: 200. Sudije: Kovač (K. Mitrovica) i Milosavljević (Zvečan). Sedmerci: Radnički 7 (5); MP 5 (5). Isključenja: Radnički 8; MP 8 minuta.
RADNIČKI: Tubić 4, Prodanović, Davidović 9, Mutavdžić 1, Dobrosavljević, Kasalović 4, D. Petrović (6 odbrana), Barudžić 8, Knežević 3, Utvić, Stevanović, L. Đerić, Stanojev 6, Maljević, P. Petrović, Zlatanović (4 odbrane).
M‘PLASTIKA: Pavković, Dodić 6, N. Milovanović 1, Ćosić, Srdanović 1, Mirković, F. Milovanović, Aidi, Antonijević, Ivanić, Arsić (9 odbrana), Cvijanović, Todorović 2, Brajović 14 (5), Milenković 3, Mešter 2.


-Lošu igru platili smo porazom i sada moramo da se trgnemo i radimo još više, još predanije. Čeka nas težak raspored u nastavku sezone, utakmice protiv motivisanih ekipa. Došli smo u Kragujevac po pobedu, nismo uspeli, sigurno da ćemo i protiv Obilića težiti da osvojimo oba boda, ali to će biti izuzetno nezgodan meč gde moramo pokazati više da bi ulogu favorita i svakako kvalitet koji je na našoj strani pretvorili u pobedu – istakao je krilni igrač Marko Srdanović.

Pred Šapčanima su vezana gostovanja u Beogradu, Obiliću i Crvenoj Zvezdi pred dolazak Vojvodine u Šabac sredinom novembra.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa