28. oktobar 2021.28. okt 2021.
Jedinstvo, sloga i znanje
SRPSKA NAPREDNA STRANKA U ŠAPCU OBELEŽILA SLAVU

Jedinstvo, sloga i znanje

Za godinu dana koliko smo na čelu grada pokazali smo da građani mogu mnogo da očekuju od nas, da smo mnogo toga već uradili, a da ćemo u narednom periodu raditi u interesu grada i sugrađana, rekao je gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić
Gradski odbor Srpske napredne stranke, 27. Oktobra, je obeležio slavu Svetu Petku. Slavski kolač su polomili poverenici stranke za Šabac u prisustvu užeg članstva i poštovanje epidemijskih mera.
Poverenik SNS i gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić čestitao je slavu svima koji slave.
-Veliki praznik, ali zbog opšte epidemiološke situacije okupili smo mali broj ljudi. Želimo ovaj dan da obeležimo na dostojanstven način i da pokažemo da jedinstvo, sloga i veliko znanje koje poseduju oni koji su došli na vlast, imaju svoj put. Za godinu dana koliko smo na čelu grada pokazali smo da građani mogu mnogo da očekuju od nas, da smo mnogo toga već uradili, a da ćemo u narednom periodu raditi u interesu grada i sugrađana. SNS, ne samo u Šapcu, nego u čitavoj zemlji pokazuje veliku ozbiljnost i odgovornost za ono što radi i što obećava. Rezultati su ono što nas odlukuje. Siguran sam da će SNS u narednom periodu praviti još bolje rezultate kako u gradu, tako i u Srbiji, rekao je Aleksandar Pajić.

Poverenik Boban Birmančević istakao je da je ovaj dan prava prilika ne za okupljanje, nego za sabiranje.

-Upravo to i radimo na dan kada sledimo delo Svete Petke, da svako uradi ono što može na svom, nivou svog komšiluka, svoje mesne zajednice, gradske uprave i države, da pomognemo svima kojima je pomoć potrebna. Da se sabiramo, da nas za sledeću slavu bude još više. Pozivam sve da se sabiramo i u borbi sa koronom. Ozbiljan protivnik i na današnji dan moramo da pomenemo to i da zajedno pobedimo tu opasnu bolest. Sa druge strane hajde da se svi zajedno borimo za naš lepši Šabac, lepše mesne zajednice i lepšu Srbiju, rekao je Boban Birmančević.

Poverenik Radivoje Mićić je podsetio da je Sveta Petka srpskog porekla i zaštitnica srpskog naroda. Poželeo je svim građanima Srbije, pre svega dobro zdravlje.

-Verujem da je ova svetiteljka pomogla rukovodstvu grada Šapca, SNS, celom srpskom narodu u ovom teškom momentu. Trebaju nam ovakvi zaštitnici koji su srpskog porekla i koji će se moliti Gospodu za spas srpskog naroda od ove pošasti koja je naišla. Želim rukovodstvu grada Šapca na čelu sa gradonačelniku da do sledeće slave još bolje radimo i postignemo još bolje i vidljivije rezultate, rekao je Radivoje Mićić.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa