27. oktobar 2011.27. okt 2011.

SAMOVOLjA DRAGANA TOMIĆA

Prošlo je skoro godinu dana od članka koji sam napisao u “Glasu Podrinja“ o zbivanjima u lovnoj sekciji Ševarice, a pretnje i pritisci Dragana Tomića, predsednika Lovačkog udruženja u Šapcu se i dalje nastavljaju
Na sastanku održanom 14.10.2011. koji je sazvan radi dogovora pred početak lovne sezone Vladan Tomić zahteva da se ja izbacim iz sekcije. Po njegovim rečima, narušavam dobre međuljudske odnose među lovcima, lovokradica sam i drznuo sam se da prijavim njegovog brata Dragana Tomića nadležnim organima, jer je u više navrata davao pušku sinu da lovi, iako nije imao pravo da nosi oružje. Zbog toga su neki lovci imali neprijatnosti i bili pozivani u policiju da daju izjave.
S obzirom da su optužbe koje je Vladan izneo bez osnova i neistinite, jer protiv mene nikad do sada nije podneta disciplinska prijava, rekao sam da je vreme fašizma i komunizma prošlo, i da se mora poštovati Statut lovačkog udruženja. Zato nema potrebe da se uopšte raspravlja i glasa o mom isključenju iz sekcije.
Tomići su na tome insistirali, pa je zbog neprijatne i mučne atmosfere veći deo prisutnih lovaca napustio sastanak, i tako iskazao neslaganje sa stavovima predsednika i njegovog brata.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa