4. novembar 2021.4. nov 2021.
LUK OIL Suncokretima
OPŠTINA VLADIMIRCI

LUK OIL Suncokretima

Predškolska ustanova „Suncokret“ beleži iz leta u leto sve blistavije izdanje ove oaze lepote za najmlađe žitelje Opštine Vladimirci. Tim koji vodi Zorica Milošević, do utančine organizovan, uvek je spreman da po onoj narodnoj od mrve napravi pogaču. Tako se raduje i novom deliću mozaika ogromnih iskoraka. Uz pomoć nadležnog ministarstva, lokalne samouprave, te uglednih pojedinaca poput prvog reketa sveta Novaka Đokovića i njegove fondacije ali i brojnih firmi čini uslove za život i rad najmlađih žitelja Opštine Vladimirci po mnogima bajkovitim. Novi delić u mozaiku uspeha je igralište za decu koje je donirala kompanija LUK OIL čija predstavnica na ovoj svečariji Svetlana Šuković nije krila oduševljenje:
-Mi kao društveno odgovorna kompanija ne možemo kriti radost što je donacija otišla u prave ruke. Ova radosna mlađana lica i uslovi u kojima borave poput gradskih, pokazuju da smo prepoznali vizionare male sredine koji bi krupnik koracima u budućnost, u kojoj će najmlađi kada stasaju sigurna sam biti itekako društveno odgovorni, uz osmeh zadovoljstva govorila je dama iz kompanije LUK OIL.
Predsednik Opštine Vladimirci Goran Zarić se nadovezao vidno dirnut najmlađim žiteljima opštine ali i ponosan rezultatima predškolske ustanove:

-Veliko je zadovoljstvo biti ovde i gledati ovu sreću dece koja odrastaju u našoj opštini u gradskim uslovima za život. Baš poput „Suncokreta“ okrenuti suncu vere u lep i srećan život oni su pouka za nas starije kako se životu ide u susret čistim srcem i verom u lepo. Nadam se samo da kada odrastu i postanu društveno odgovorni da će po završetku škola i fakulteta pohrliti u zavičaj da se tu u potpunosti ostvare. Kompaniji LUK OIL hvala što su prepoznali pravu sredinu da daruju novu radost deci koja kipte od punoće i ljubavi ka životu, bio je zadovoljan čelni čovek Opštine Vladimirci.
A čast da preseče vrpcu i svečano preda igralište svojim drugarima pripala je Arsenu Šimonoviću predškolcu „Suncokreta“. Sve se potom pretočilo u razdraganu dečiju igru uz graju i novih sportskih asova koji su isprobali donirano igralište koje će zahvaljujući kompaniji LUK OIL biti njihova svakodnevnica u odrastanju. Svi se nadaju da će ovaj primer slediti i druge kompanije društveno odgovorne i ulagati u prioritete lokalne samouprave Opštine Vladimirci. I u ovo nimalo lako vreme tako iznaći put da svoje potencijale iskoristi sve atraktivnije opština za bolji i srećniji život.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa