11. novembar 2021.11. nov 2021.
Foto: Centar za socijalni rad

Foto: Centar za socijalni rad

Aktivnosti Centra za socijalni rad u Mesecu solidarnosti sa starijima

Briga o najstarijim sugrađanima

Briga o našim najstarijim sugrađanima će i u buduće biti jedan od prioriteta u radu Centra za socijalni rad Šabac, koji će nastaviti sa različitim vidovima podrške starijim osobama i poboljšanjem njihovog materijalnog položaja- poručuju u CSR Šabac
Povodom Meseca solidarnosti sa starijim osobama, predstavnici Centra za socijalni rad Biljana Mrkonjić v.d. direktora, Snežana Moravčević, rukovodilac Službe za odrasle i Jovana Krstić, stručni radnik, posetili su Gerontološki centar u Šapcu.

Ovom prilikom korisnicima su uručeni poklon paketi, koji su obezbeđeni sredstvima iz Budžeta grada prema Odluci o pravima i uslugama socijalne zaštite grada Šapca. Uz poštovanje svih epidemioloških mera, ovo druženje bila je prilika da se zaokruži dobra saradnja ovih institucija , kao i da se na sastanku sa direktorkom Gerontološkog centra Marijom Marković i Jelenom Milošević, gradskom većnicom za socijalna pitanja, rad i zapošljavanje dogovore pravci dalje saradnje u najboljem interesu naših nastarijih sugrađana.

Foto: Centar za socijalni rad


Takođe, tokom oktobra meseca stručni radnici Centara za socijalni rad Šabac, posetili su najstariju korisnicu usluge Pomoć u kući, Veru Kovačević, koja je u oktobru napunila 92 godine i uručili joj prigodan poklon. Tom prilikom još jednom je istaknut značaj ove usluge za naše najstarije sugrađane.

Ovom prilikom korisnicima su uručeni poklon paketi, koji su obezbeđeni sredstvima iz Budžeta grada prema Odluci o pravima i uslugama socijalne zaštite grada Šapca


-Briga o našim najstarijim sugrađanima će i u buduće biti jedan od prioriteta u radu Centra za socijalni rad Šabac, koji će nastaviti sa različitim vidovima podrške starijim osobama i poboljšanjem njihovog materijalnog položaja- poručuju u CSR Šabac.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa