18. novembar 2021.18. nov 2021.
Bez greške u Kaću: U. Todorović

Bez greške u Kaću: U. Todorović

RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Imperativ pobede

Polovičan učinak u dva teška meča, dva derbija, mogao bi biti ocenjen kao solidan za šabačke rukometaše, a ukoliko opravdaju uloge favorita u preostalim duelima, plej of neće biti ugrožen. Igra protiv Crvena Zvezde je primer nastupa kakav će voditi do doigravanje za titulu, ali i konkurentnost u svim mečevima, a dobar nastup protiv Vojvodine zasenili su „prazni“ minuti krajem prvog i sredinom drugog poluvremena, odvodeći u poraz.

Vojvodina je sigurna, a za tri preostala mesta bore se četiri ekipe. Jugović i Obilić su ubedljivo najslabiji, te bez obzira da li im je domaćini ili gosti, ple of takmac mora da osvoji bodove. Ukoliko to učine Šapčani, plej of je obezbeđen, jer uz četiri boda viška u odnosu na Zvezdu, imaju i bolji međusobni odnos. Ipak, nije cilj ostvariti dve pobede u četiri meča.

Metaloplastika - Vojvodina 20:22 (11:11)
Sala Gimnazije. Gledalaca: 800. Sudije: Stojković i Nikolić (oba Leskovac). Sedmerci: Metaloplastika 6(5); Vojvodina 2(1). MP 14; Vojvodina 14 minut.
MP: Pavković, Dodić 2, Jevtić, N. Milovanović 2, Ćosić, Srdanović 3, F. Milovanović, Aidi 2, Antonijević 1, Ivanić, Arsić (12 odbrana), Cvijanović, Todorović, Brajović 5(3), Milenković 2, Mešter 2(2).
VOJVODINA: Kurteš, Milić 1, Mirković, Pribak, Ocvirk 2, Vukovljak, Verkić 1 (10 odbrana), Milenković 3, Rađenović, Ratković 4, Tomić 5, Nikolić 2, Kljajić 2 (1), Bunjevčević, Šotić 2.


-Čestitke svima, mi radimo na svoj način i spremamo se za dalje. Nije kraj ciljeva plej of, već borba i dokazivanje u svakoj utakmici, odnosno pobeda u svakom duelu, bez obzira na situaciju na tabeli. Forma mora biti u usponu, da u plej ofu bude vrhunac. Možemo još bolje i to ćemo dokazati – rekao je Vukašin Antonijević, prvotimac Šapčana.

Kaćani su poznato ime, uz nekoliko poznatih igrača, ali imaju samo jednu pobedu i njihova realnost je plej aut i borba sa Obilićem, Spartakom, Mokrom Gorom za opstanak. Šest bodova u četiri kola je teoretski nadoknadivo, ali ne i realno. Čuveni „Hram“ je njihova snaga, ali je kvalitet ipak na strani Metaloplastike.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa