18. novembar 2021.18. nov 2021.
Lj. Ivković

Lj. Ivković

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Pobeda za miran odmor

Medicnar će od nedelje biti na dužem odmoru, međutim pre toga, Šapčanke očekuje važani težak meč gde su bodovi vredni, jer održavaju realne šanse da se tim na proleće plasira u plej of. Slično želi i Mladost.

Šapčanke su napravile iskorak po pitanju borbenosti, zalaganja. Iako bi dva boda od šest mogućih na tri teška gostovanja zadovoljila sve u klubu, ostao je žal na kraju niza bar za još jednim propuštenim, jer je iskustvo rivala u Inđiji i Nišu odnelo prevagu, ne veći kvalitet. Plej of je daleko dva boda, za Pazovčanke Medicinar je daleko dva boda. Iako je dobro startovala, Mladost je u krizi rezultata i u Šabac dolazi posle pet uzastopnih poraza, a pre njih je bila čak i druga na tabeli. Izgradili su iskusan tim, predvođen već čuvenom igračicom Mladosti Leposavom Glušicom, tu su sestre Kojičić, verovatno najveća opasnost, Jelena Bulatović, iskusna Dunja Orlović na pivotu i Jovana Stanojević na golu. Po imenima reč je o vrlo kvalitetnom sastavu pred imperativom kako bi sačuvao plej of san.

Naisa - Medicinar 30:29 (14:13)
SC “Čair”. Gledalaca: 300. Sudije: Mošorinski (NS) i Pandžić (Zrenjanin). Sedmerci: Naisa 4(2); Medicinar 2(2). Isključenja: Medicinar 2 minuta.
NAISA: Nedeljković, Gudžić, Ranđelović, Petković 5, Đurović, Veljković 6, Dapla, Stojanović 9, Mihailović, Petković, Ivanović (8 odb.), Milošević, Stamenković 5 (2), Nikolić 3, Mladenović, Belić 2.
MEDICINAR: Obrenović 5, Kojić, Radukić, Ninković (9 odbrana), Tomković 7, Cvejić, Kažić, Cvetinović, Vasić 2, Krstić 3(2), Mandić 2, Rakić 6, Cvijanović, Ivković 4, Glišić.


Prethodnih sezona rivalke su igrale interesantne mečeve. u janurau prethodne Mladost je pobedila u Šapcu, ali svaki put su bili neizvesni mečevi.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa