18. novembar 2021.18. nov 2021.
Za prvu pobedu od 16. oktobra (foto: S. S.)

Za prvu pobedu od 16. oktobra (foto: S. S.)

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Potraga za pobedom

Kriza rezultata. Pet mečeva bez pobede. Propšuštena prilika da se iskoriste slabe igre vodećih ekipa. Podrinski derbi
Mačva je imala start i sredinu polusezone iznad očekivanja, ali je od 16. oktobra bez ligaške pobede i posle neuspeha u Novom Sadu gde je protiv fenjeraša izgubila dva boda, (0:0), taj niz iznosi pet mečeva. Još veći žal ostaje zbog pogled ana tabelu gde nije iskorišćen loš period Mladosti i Inđije. Neefikasnost i mnogo propuštenih prilika su odneli bodove. Možda je idealan trenutak da se promeni to derbi Podrinja protiv Loznice, starog rivala i tima koji nije ni na trenutak pokazao da zaslužuje borbu za Super ligu koju su najavljivali.

Kabel - Mačva 0:0 (0:0)
Novi sad. Gledalca: 50. Glavni sudije: Aleksandar Lukić (Valjevo); pomoćnici: Tubić (KG) i Todorović (Jagodina). ŽUTI KARTONI: Pirgić, Ivelja, Pavlica (Kabel); Stevanović (Mačva).
MAČVA: Samurović, Tojčić, Pešić, Jevtić, Belić, Ristanović (Čvorić), Adamović, Stevanović, Mijailović, Gigić (Panić), Arambašić (Trimanović).


Loznicu su neki postavljali ispred Mačve na kraju sezone, a sada Šapčani zaostaju četiri boda za drugim mestom, Lozničani isto toliko za plej ofom. Tri meča nisu pobedili, imali su neke dobre trenutke, jedan od njih baš protiv Mačve u Klupcima (4:1), no bez nekog dobrog perioda. Poneli su epitet neprijatnog iznenađenja. Mnogo je poznatih imena u Loznici, iskusnih igrača, nekoliko igrača Mačve: Ristivojević, Ivić, Milinković, Matić...

-Svaki meč je za nas derbi, jer je ovo tim koji se dokazuje iz duela u duel. Svakako da će biti težak meč, ne samo zbog tradicionalnog rivaliteta, već i zbog činjenice da Loznica ne odustaje od najviših ambicija, a opet tri duela ne zna za pobedu, te je čak četiri boda daleko plej of i sigurno da će i oni samo o pobedi razmišljati – rekao je trener Mačve Boris Savić.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa