3. novembar 2011.3. nov 2011.
KAD PORASTEM BIĆU SLIKAR

CRTAM OD TREĆE GODINE

Oni su mladi, talentovani i kažu, istrajni u svojim namerama da kad porastu budu slikari. Zajednička im je ljubav prema likovnoj umetnosti i Škola crtanja Braće Lukić gde stiču prve pouke i razvijaju kreativnost
Počela je da crta sa tri godine. U umetničku radionicu braće Lukić je krenula kad i u osnovnu školu. Danas, učenica petog razreda OŠ “Stojan Novaković“ Natalija Munjić, je odličan učenik, podjednako uspešna na svim poljima. Međutim, i dalje tvrdi da su likovne umetnost prioritet i da će kad poraste biti slikar.
- U Školu crtanja braće Lukić idem već pet godina. Do sada sam dosta naučila. Da crtam životinje, ljude, prirodu. Na časovima se odlično družimo, ali pre svega dosta radimo. Nemam problema sa tim što su zajedno deca svih uzrasta ““ kaže Natalija.
Pored osnovnih pouka u crtanju i slikanju, u okviru umetničkog studia braće Lukić, često se organizuju i male radionice. Njihovi polaznici tada prelaze u treću dimenziju. Od različitih materijala prave plastične oblike. Uglavnom po slobodnom izboru.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa