25. novembar 2021.25. nov 2021.
BK Mačva (foto: BKM FB)

BK Mačva (foto: BKM FB)

BOKS: NEVIDLjIVI HEROJI

Nove šabačke medalje

Šabački bokseri imali su priliku da se predstave na internacionalnoj reviji „Nevidljivi heroji“ organizovanoj u Novom Sadu u čast svih Novosađana koji su izgubili život u ratovima devedesetih godina. aBokser kluba „Šabac“ Dušan Stanković osvojio je zlato u kategoriji kadeta do 52 kg. Titulu je osvojio kroz da trijumfa. Jednoglasnom odlukom sudija u polufinalu je pobedio Miljića 3:0, a potom u finalu, istim rezultatom reprezentativca Kipra Sofokleusa. Kipranin je u polufinalu pobedio Todića iz Voždovca.

Dušan Stanković (foto: BKŠ FB)


Šabačka „Mačva“ je osvojila dva srebro i bronzu. Luka Nikolić se među juniorima do 52 kg plasirao u finale pobedivši Kipranina Nikolaua 3:0, a u borbi za zalto savladao ga je Mile Jovanović. Među seniorima (do 86 kg) Ivan Ilić je u finalu poražen od Vukovića. Bronzu je poneo i Mateja Bogdanović u kategoriji do 48 kg, pobedio ga je u polufinalu Ranković. Neposredno pred turnir povredio se Saša Tadić, dok je sa ekipom doputovao i Matija Murić, koji nije imao rivale u svojoj kategoriji.

Bokser Partizana, rodom iz Mačve, Igor Rogić zaslužio je posle titule u Skoplju bronzu među seniorima do 71 kg. Savladao je reprezentativca Slovenije Gašpara u meču za odličje.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa