25. novembar 2021.25. nov 2021.
Sve bolji: A. Aidi (foto: sajt RK Alingsas)

Sve bolji: A. Aidi (foto: sajt RK Alingsas)

RUKOMET: SUPER LIGA (M)

Plavi u plej ofu

Metaloplastika je vodila tešku borbu sa Jugovićem, ali je na kraju iz „Hrama“ donela dva boda koja su osigurala i matematički plej of timu Miodraga Kažića. Pobedom Radničkog u Beogradu su rešene sve dileme po pitanju učesnika doigravanja, te će u preostala četiri kola jedina neizvesnost biti raspored od drugog do četvrtog mesta. U derbiju u Pančevu, Dinamo i Metaloplastika će odlučiti ko će finiš dočekati na drugom mestu, sve je svakako pitanje prestiža, jer se u plej of ne prenose bodovi.

Jugović – Metaloplastika 32:33 (14:17)
Dvorana „Hram“. Gledalaca: 650. Sudije: Kovač (K. Mitrovica) i Milosavljević (Zvečan). Sedmerci: Jugović 6 (6); MP 6 (5). Isključenja: Jugović 8; MP 16 minuta.
MP: Pavković, Dodić 2, Jevtić, Milovanović, Srdanović 5, F. Milovanović, Aidi 7, Antonijević 1, Ivanić, Arsić, Terzić 1, Cvijanović, Todorović 2 (1), Brajović 10 (2), Milenković 3, Mešter 2 (2).


„Plasitčari“ su u Šapcu odigrali protiv Dinama možda i najbolji meč ove sezone, a Pančevci su porazom od Vojvodine prekinuli niz od četiri uzastopne pobede. Metaloplastika je u seriji od tri pobede nad subotnjim rivalom.

Iz grupe A u plej of će izvesno: Vojvodina, Metaloplastika, Dinamo i Radnički, a iz grupe B su sigurni: Partizan, Dubočica, Rudar, a jedina dilema je Šamot ili Proleter, iako je Aranđelovac mnogo bliži zbog tri boda prednosti i subotnjeg meča sa Zrenjanincima u svojoj dvorani.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa