2. decembar 2021.2. dec 2021.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Petlovača

Sportski teren

Konkretno u ovoj obrazovnoj instituciji, staroj 180 godina obišli su izvedene radove na rekonstrukciji sportskog terena, čime su stvoreni znatno bolji uslovi za psihofizički razvoj dece i kvalitetnije izvođenje nastave. To je koštalo oko 1,8 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena delom iz vraćenog poreza na imovinu građana Petlovače, a delom iz gradskog budžeta
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić sa saradnicima obišao je prošlog četvrtka realizovane radove na rekonstrukciji sportskog terena Osnovne škole “Jovan Cvijić” u Petlovači. Ovom prilikom je izjavio da Šabac nastavlja aktivnosti na stvaranju približno istih uslova za školovanje dece u selu i gradu.

Konkretno u ovoj obrazovnoj instituciji, staroj 180 godina obišli su izvedene radove na rekonstrukciji sportskog terena, čime su stvoreni znatno bolji uslovi za psihofizički razvoj dece i kvalitetnije izvođenje nastave. To je koštalo oko 1,8 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena delom iz vraćenog poreza na imovinu građana Petlovače, a delom iz gradskog budžeta.

-Promenjena je i stolarija u školi (1,5 miliona dinara iz gradskog budžeta). Radićemo na izgradnji nove školske ograde, elektro mreže u ovom delu i video nadzoru. Sve to zaslužuju učenici, njih 160 u školi i 30 u predškolskom obrazovanju, pored vrlo prometnog puta. Grad Šabac je grad budućnosti i svaki učenik, svaki meštanin nam je podjednako značajan, poručio je gradonačelnik Pajić.

Zahvaljujući se na svemu, direktor škole Vladimir Simović je izjavio da ovo ima veliki značaj, kako za kvalitetnije izvođenje nastave fizičkog, tako i buduće investicije za nastavu informatike. Pozvao je gradonačelnika na proslavu 180. godišnjice škole, a u sličnom tonu govorio je i Nenad Vrućkić, predsednik mesne zajednice Petlovača koji je dodao da asfaltirani teren škole koriste i drugi, ali pre svih mladi, za razne sportske aktivnosti u popodnevnim satima i u toliko je ova vredna investicija značajnija za građane Petlovače.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa