2. decembar 2021.2. dec 2021.
Novo gradsko ruho
REKONSTRUKCIJA KASARSKE ULICE U ŠAPCU

Novo gradsko ruho

Rekonstruisana je cela ulica u dužini od 700 metara i proširena parking mestima. Učinili smo da ovaj grad dobije jedno novo ruho, novi izgled
Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić juče je obišao završne radove na rekonstrukciji Kasarske ulice u Šapcu. Za ovu investiciju, jednu od najvećih u ovoj godini, iz gradskog budžeta izdvojeno je 25,2 miliona dinara.

- Kasaraska ulica je bila u katastrofalnom stanju. S obzirom da četiri decenije nije rađena, bila je potpuno nebezbedna za kretanje pešaka, biciklista i vozača automobila. Rekonstruisana je cela ulica u dužini od 700 metara i proširena parking mestima. Učinili smo da ovaj grad dobije jedno novo ruho, novi izgled. Predstoji nam sađenje drvoreda u ovoj ulici. Zadržali smo stara, zdrava stabla, a posadićemo i 65 novih, čime ćemo dobiti nova pluća grada, jer Šabac treba da bude grad budućnosti, istakao je gradonačelnik Pajić.

Prema rečima Mladena Čolića, predsednika MZ Jevremova, ovaj projekat je od izuzetnog značaja s obzirom da je Kasarska ulica frekventna.

- Zahvaljujem gradonačelniku i gradskoj upravi zato što je ova ulica kao saobraćajnica veoma važna za ovaj deo grada. Meštani ove mesne zajednice su željno iščekivali asfaltiranje ulice, parking i trotoar, kaže Slađana Vujković iz MZ Jevremova.
M.F.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa