2. decembar 2021.2. dec 2021.
Čekaju nove vlasnike: Trofeji 2020. godine

Čekaju nove vlasnike: Trofeji 2020. godine

63. IZBOR NAJBOLjIH U SPORTU PODRINjA

Vi birate svoje laureate

List „Glas Podrinja“ tradicionalno bira najbolje predstavnike sporta na našem području u godini koja je već zakoračila u poslednji mesec. Kao što je već postala tradicija, svoj glas daju i naši čitaoci. U broju pred vama i u naredna tri štampana izdanja nalazi se kupon za glasanje gde od ponuđenih opcija birate najbolje u kategorijama sportistkinje, sportise i sportskog kolektiva.

U kategoriji kolektiva žiri u sastavu: Ivan Mitrović, sudija Osnovnog suda u Šapcu, jedan od najboljih basketaša bivše Jugoslavije; Miloš Mitrović, nekadašnji rukometaš, igrač sa najviše nastupa u istoriji Metaloplastike, Zoran Živković, direktor Glasa Podrinja i Dušan Blagojević, sportski urednik Glasa Podrinja, odlučio se za četiri alternative. Kajak klub „Zorka“ seniorskog i sveukupnog ekipnog šampiona Srbije; Rvački klub „Vitez“ povratnik a u Super ligu; Vaterpolo klub „Šabac“ osvajač sedam nacionalnih medalja u mlađim kategorijama, od čega dve duple krune i Rukometni klub „Metaloplastika“ finalista Kupa, šampion Srbije do 12 godina. Među sportistkinjama su: Jelena Ninković, golman Medicinara; Milica Poznanović, vicešampion Srbije u bacanju kugle i diska; Gordana Pešić, najbolji strelac u kategoriji vazdušna puška među osobama sa invaliditetom i Olga Stepanović, kapiten košarkašica Duge. Kod sportista u ponudi su: Semiz Aličić, seniroski šampion Srbije, reprezentativac učesnik Svetskog prvenstva u boksu; Momčilo Gajić, rvač, reprzenetativac i vicešampion Kupa Srbije; Mitar Palikuća, šabački paraolimpijac i šampion Srbije u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom; Mihailo Subotić, višestruki šampion Srbije u kajaku, učesnik evropskih olimpijskih kvalifikacija, kao i predstavnici kolektivnog sporta Marko Srdanović, prvotimac Metaloplastike; i Radoslav Filipović, povremeni reprezentativac, golman VK Šabac.

Žiri će kao i prethodnih godina imati svoj izbor. Od epidemiološke situacije zavisi mesto, način i vreme dodele priznanja. Podsećamo na kuponu su u pojedinačnim kategorijama samo imena seniorki, odnosno seniora, dok u izboru žirija postiji kategorija najboljih mladih sportista.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa