2. decembar 2021.2. dec 2021.
U. Todorović (MP)

U. Todorović (MP)

RUKOMET: SUPER LIGA

Pripema za plej of

Od kada je Radnički pobedio Crvenu Zvezdu u Beogradu u prethodnom kolu postalo je jasno da je Metaloplastika u plej ofu i matematički, a iako nema prenošenja bodova, naredne utakmice su važne zbog rasta samopouzdanja i uigravanja za najvažniji deo sezone. U Pančevu su „plavi“ zasluženo prekinuli neugodnu seriju u tom gradu, učvrstili se na drugom mestu i pripremaju preostala dva meča.

Dinamo (P) - Metaloplastika 30:34 (17:20)
Hala “Strelište”. Gledalaca: 250. Sudije: Kovač (Zvečan) i Milosavljević (K. Mitrovac). Sedmerci: Dinamo 2(1); MP 1(1). Isključenja: Dinamo 14; MP 14 minuta.
DINAMO: Stamenković 1, Mulunović, Čabrilo, Bošković 1, Stanić, Ostojić 4, Perić, Prodanović, Perović 3 (1), Distol, Pavlović 4, Urta, Golubović 5, Kostadinović 1, Radović 11, Birkenhauer.
M’PLASTIKA: Pavković, Dodić 5, Jevtić, N. Milovanović 6, Ćosić 1, Srdanović, F. Milovanović, Aidi, Antonijević 3, Ivanić 2, Arsić, Terzić, Cvijanović, Todorović 6, Milenković 3, Mešter 8 (1).


Rezultatski nisu previše važni dueli sa Radničkim u Šapcu, svakako će još dva puta protiv Kragujevčana u plej ofu, niti protiv Obilića koji će u borbu za opstanak, ali prvi je bitniji u pokušaju da se revanširaju „plastičari“ za poraz u prvom delu sezone i realno najslabije odigranu utakmicu ove sezone.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa