9. decembar 2021.9. dec 2021.
Foto: N. S., ”TK Viner čivi“

Foto: N. S., ”TK Viner čivi“

TEKVONDO: EK JU KUP

Jedanaest odličja

Nekadašnja prestonica Jugoslavije, danas glavni grad Srbije Beograd ugostio je tekvondiste iz nekadašnjih jugo republika na prvom Klupskom prvenstvu bivše Jugoslavije. Šabac su predstavljala dva kluba, Viner Čivi i Letnjikovac, a u konurenciji 63 kluba i oko 650 boraca osvojili su ukupno 11 odličja A klase i dva u B klasi.

Zlatnu medalju doneli su Vanja Urošević, pionirika, odnosno Nemanja Ilić, junior, oboje članovi Viner čivija, kao i Viktor Puškić borac Letnjikovca. Srebra su zaslužili: Marko Marković (pioniri) i Ivan Bulatović (juniori), oba iz kluba Viner čivi, dok bronze imaju: Nađa Lukić, Dunja Avrić, Ignjat Ivanović i Tihomir Avrić, pioniri Viner čivija, odnosno Lidija Lazić (pionirka) i Aleksa Vasić (junior) iz redova Letnjikovca. Nemanja Ilić je i najbolji junior turnira. U B klasi bronze za Vujkovića i Stevanovića (VČ).

Ekipno, juniori VČ su drugi, ukupno je ekipa četvrta u juniorskoj kategoriji, dok su pionirke (8-9) druge ekipno, a klub ukupno treći u ovoj piniorskoj kategoriji. Sveukupno Čivi je osmi, peti u muškoj konkurenciji. Letnjikovac peti kod seniora, ukupno 23. mesto.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa