9. decembar 2021.9. dec 2021.
Neizvesno u Vrbasu
KOŠARKA: PRVA LIGA SRBIJE

Neizvesno u Vrbasu

Malo je nedostajalo da ubedljivu igru u tri četvrtine protiv Niša Duga prokocka u poslednjih deset minuta kada se dogodio veliki pad. Ipak pobeda je sačuvana, osvojeni su bodovi za povratak u zlatnu sredinu, gde će pozicije biti dodatno ojačane ukoliko se Šapčanke pobedički vrate i iz Vrbasa predstojećeg vikenda.

Duga – Student (N) 75:72 (21:22, 21:15, 26:14, 7:21)
Sala Gimnazije. Gledlaca: 200. Sudije: Rakić, Dimitrijević i Nestorović.
DUGA: Gluvić, Mijatović, Punoševac 15, Stepanović, Hojzer 10, Stojković, Ivanov, Longomo, Prodanović 7, Triković 34, Matić 9, Lalović.
STUDENT: Milojević, Marinković 33, Petrović, Šipka, Đorđević, Slavković, Ivkov 7, Radojković 4, Stošić, Dinić 6, Tete 13, Mladenović 9.


Ekipa iz vojvođanske varošice ima pobedu manje od košarkašica Duge, a timovi dele iste ambicije ove sezone. Jelena Jozić i Nataša Mijatović su iskustvo i kvalitet Vrbasa, no i Laković, Popović i Proktor su dodatna snaga i to su igračice na koje se oslanja tim uz nekoliko kvalitetnih mladih košarkašica, Marčetić, Branžovski.

Specifičnost Vrbasa ove sezone je da su sve tri pobede zabeležile na gostovanju: Kragujevac, Niš, Zrrenjanin, dok na svom terenu znaju samo za poraze uz težak raspored. Prethodne sezone Vrbas je pobedio u Šapcu, Duga u Vrbasu.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa