16. decembar 2021.16. dec 2021.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Asfaltirana raskrsnica u Mačvanskom Pričinoviću

Radovi po prioritetima

Raskrsnica obuhvata ulice: Vojvode Mišića, Svetog Save, Rade Kulezića i Kralja Petra Prvog. Vrednost radova pet miliona. Radovi u selima se izvode po prioritetima i odlukama meštana
U Mačvanskom Pričinoviću asfaltirana je raskrsnica koja obuhvata ulice: Vojvode Mišića, Svetog Save, Rade Kulezića i Kralja Petra Prvog. Asfaltirana je deonica površine 1700 metara kvadratnih, a pri kraju je i uređenje platoa ispred Doma kulture, oko 750 metara kvadratnih.

-Ovo je raskrsnica koja je vrlo prometna, ali i nebezbedna. Novi ivičnjaci i novi asfalt, kao i plato iza Doma kulture doprineće tome da ova frekventna raskrsnica bude uređena na najbolji način. Iz budžeta Grada predviđeno je više od pet miliona dinara za radove - rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i naglasio da su meštani radove na ovoj deonici označili kao prioritet, te je Grad podržao inicijativu, što će nastaviti da čini i u narednom periodu.



-Preostali su radovi na elektromreži u nekim sokacima u Mačvanskom Pričinoviću i time se završava ovogodišnja sezona radova. Uveren sam da ćemo sa prvim lepim danima nastaviti i sa asfaltiranjima i radovima na elektromreži, kao i svim projektima koji su označeni kao najvažniji našim sugrađanima - zaključio je gradonačelnik.

Predstavnici Mačvanskog Pričinovića istakli su odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom i značaj uređenja deonice puta koja prolazi kroz njihovo mesto.

-Preostaje nam u još nekoliko ulica postavljanje ulične rasvete. U toku je i rekonstrukcija niskonaponske mreže u Dubljanskom sokaku. Sa završetkom ovih radova polako privodimo kraju sve ono što je planirano za 2021. i imali smo veoma dobru saradnju sa Gradskom upravom i svim javnim preduzećima - rekao je predsednik Saveta mesne zajednice Mačvanski Pričinović Ivan Jevremović.
M. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa