23. decembar 2021.23. dec 2021.
SNS nema veze sa tim
SAOPŠTENjE SRPSKE NAPREDNE STRANKE ŠABAC POVODOM “POTERNICA”

SNS nema veze sa tim

Povodom optužbi da je Srpska napredna stranka odgovorna za plakate usmerene protiv novinarke Isidore Kovačević, a koji su osvanuli po Šapcu, obaveštavamo javnost da Gradski odbor SNS sa tim nema nikakve veze. Očigledno je da razjedinjena šabačka opozicija pokušava da skrene pažnju sa propalih protesta i što nema nikakvu ideju koja bi bila korisna za sugrađane, pa im je najlakše da podmeću našoj političkoj partiji.



Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac fokusiran je na razvoj grada i ni na kraj pameti nam nije da bilo koga prozivamo na način za koji nas optužuju aktivisti Nebojše Zelenovića. Neverovatno je da najagresivniji aktivista bivšeg gradonačelnika Šapca, iako se predstavlja kao pravnik, i trebalo bi da mu bude poznato da su neosnovane optužbe krivično delo, bez ijednog dokaza tvrdi da je SNS autor spornih plakata.

Nakon svih trvenja među šabačkim opozicionarima, a posebno obračuna između Pokreta “Buđenje” i Zajedno za Srbiju, molimo opoziciju da se posveti rešavanju problema u svojim redovima i pravljenju kvalitetnog programa, a ne da se na ovako pokvaren način bore za šaku glasova.
Služba za informisanje SRPSKA NAPREDNA STRANKA ŠABAC

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa