23. decembar 2021.23. dec 2021.
Uzbudljiva priča koja će mališanima držati pažnju
Nova knjiga Harijet Mankaster uskoro u prodaji

Uzbudljiva priča koja će mališanima držati pažnju

Iz pera Harijet Mankaster, autorke čuvenog serijala knjiga o Isidori Mun, stiže nam inspirativna priča o junakinji koja prevazilazi sve prepreke i uspeva da pronađe svoj put: Viktorija Senka – opaka i svetlucava.

Radnja knjige je praćena neobičnim avanturama i junacima sa kojima je lako poistovetiti se. Kao i u prethodnim delima Harijet Mankaster, deca uzrasta od 7 do 9 godina imaće priliku da na zabavan način, uz neobične ilustracije, spoznaju prave vrednosti i nauče da poštuju različitosti. Knjiga Viktorija Senka – opaka i svetlucava uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs, kao i u svim knjižarama Vulkan.

Viktorija Senka i Selestina su bliznakinje, rođene iz istog dijamanta i stoga sledeće naslednice trona u Vileničkoj šumi. Ipak, njihov dijamant imao je tamnu mrlju, zbog čega im je osporeno pravo da žive u kraljevskoj palati. Selestina uspeva da pronađe nove radosti u životu, ali hoće li Viktorija Senka tako lako prihvatiti da nije kraljica?

Prvi čitalac koji nam se javi na broj telefona 015/353-244 dobiće na poklon knjigu „Viktorija Senka-Opaka i Svetlucava“


Bliznakinje su kao mesečina i sunčeva svetlost – da li će se osloboditi uloga koje su im nametnute, ponovo napisati svoju priču i promeniti sudbinu?
Viktorija Senka odvešće vas na čarobno putovanje Vileničkom šumom. Uzbudljiva priča praćena fantastičnim ilustracijama pokazaće vam koliko je važno boriti se za ono u šta verujemo, te da život nije samo crno-beli, već je ponekad i svetlucav.

Knjigu Viktorija Senka – opaka i svetlucava uskoro ćete moći da kupite putem sajta vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan, a do tada uživajte u prethodno objavljenim delima Harijet Mankaster, omiljene dečje autorke.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa