23. decembar 2021.23. dec 2021.
Podrška dojenju, razvojnoj i porodičnoj nezi novorođenčeta
SASTANAK RADNE GRUPE U DOMU ZDRAVLjA ŠABAC

Podrška dojenju, razvojnoj i porodičnoj nezi novorođenčeta

Radna grupa za praćenje i procenu sprovođenja Programa za podršku dojenju, razvojnoj i porodičnoj nezi novorođenčeta je dana 17.12.2021 posetila Dom zdravlja “Dr Draga Ljočić” Šabac. U poseti su bile prim. dr Olga Stanojlović (KBC Zvezdara), Danijela Veljković, diplomirana medicinska sestra (GAK „Narodni front“), dr Olivera Stojanović (ZJZ Šabac) i dr Mirjana Živković Šulović (IJZS „Dr Milan Jovanović Batut).

Ispred Doma zdravlja sastanku su prisustvovali Danijela Marković – viša medicinska sestra, koordinator za podršku dojenju u Ustanovi, dr Miroslav Milješić – zamenik direktora, dr Sonja Đerić – pomoćnik direktora za medicinske poslove, dr Slađana Kaurin Miletić – pomoćnik direktora za kvalitet, dr Snežana Biševac, nečelnik Službe za dečiju zdravstvenu zaštitu i Dragana Simeunović – viša medicinska sestra, glavna sestra Doma zdravlja.

U toku sastanka istaknut je značaj Programa za podršku dojenju i provereno je vođenje evidencije pokazatelja za praćenje Nacionalnog programa. Članovi radne grupe su pokazali razumevanje za probleme na koje nailaze zaposleni u sprovođenju programa u okolnostima postojanja pandemije izazvane korana virusom. Zaposleni u Domu zdravlja su dobili smernice i upustva za dalji rad na sprovođenju programa, kao i za rad na unapređenju aktivnosti u narednom periodu.
Dom zdravlja “Dr Draga Ljočić”

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa