10. novembar 2011.10. nov 2011.
U KARAĐORĐEVOJ PRESTONICI, TOPOLI, ODRŽAN IZBOR ZA MISS 48. OPLENAČKE BERBE GROŽĐA POD POKROVITELjSTVOM SO TOPOLA

ALEKSANDRA NAJLEPŠA

U konkurenciji deset finalistkinja iz gotovo svih krajeva Srbije, titulu, lentu, krunu i nagrade u vrednosti od 5.000,00 evra u rodni Požarevac, ponela Aleksandra Doknić (17)
U Topoli, Karađorđevoj prestonici, tih oktobarskih dana, u vreme berbe, sva dešavanja su bila u duhu tradicije i narodnih običaja, na daleko se širio miris svadbarskog kupusa, grožđa, vina, a sve to začinjeno lepotom. Kruna svih višednevnih dešavanja, koje je okupilo preko 150.000 ljudi, svakako je izbor za Miss oplenačke berbe. Izbor je otvorio predsednik opštine Topola gospodin Dragan Jovanović.
Organizator izbora za Miss 48. oplenačke berbe, je renomirana Agencija „Favorit“, iz Aranđelovca, i producent Goran Kovačević. Pred žirijem i publikom su defilovale i predstavile se: Snežana Jovičić, Mladenovac, Vesna Marković, Beograd, Aleksandra Doknić, Požarevac, Jelena Milovanović, Valjevo, Mirjana Mima Vasić, Čačak, Mirjana Marković, Čačak, Nevena Filipović, Kragujevac, Nevena Marković, Kragujevac, Nikolina Brkić, Kragujevac i Ana Urošević, Aranđelovac. Eminentni žiri od devet članova sastavljen od estradnih umetnika, turističkih radnika, nekadašnjih misica, privrednika, predstavnika medija i drugih javnih ličnosti jednoglasno je doneo odluke. Za Miss 48. oplenačke berbe proglašena je Aleksandra Doknić iz Požarevca, prva pratilja je Jelena Milovanović - Valjevo, druga pratilja Mirjana Mima Vasić - Čačak. Specijalne nagrade, Boginja vina Srbije, Nevena Marković - Kragujevac, dobila je 7 dana u Grčkoj, dar Kreativnog tima Petković iz Požarevca, lentu „Najlepši osmeh Srbije“ i „Top model oplenačke berbe“ dobila je Nevena Filipović - Kragujevac, Miss šarma, Vesna Marković - Beograd.
U publici je pored mnogih javnih ličnosti bila prisutna i bodrila finalistkinje Ivana Acić, koja je ponela lentu najlepše na izboru za “Miss moravske noći 2011“ u Svilajncu.










Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa