23. decembar 2021.23. dec 2021.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Uređenje šabačkih ulica

Gradonačelnik Šapca obišao Kasarsku ulicu

Potpuno rekonstruisanu Kasarsku ulicu u Šapcu, obišao je, prošlog utorka, gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić sa saradnicima i lično se uverio da je ova ulica u dužini od 715 metara dobila sasvim novi izgled. Predhodno je urađen novi kolovoz, više parking mesta, staze.

- To je deo naše ukupne strategije uređenja gradskih ulica, zašta je iz budžeta grada izdvojeno 1,5 miliona dinara. Iskopana su dotrajala, bolesna, stara stabla i zamenjena novim( ukupno 65). Imaćemo prelep drvored, brinemo o životnoj sredini, ekologiji grada, da sugrađani udišu zdrav vazduh. Radimo u pet novih ulica i ukupno će biti zasađeno 383 nova stabla.

Mesna zajednica paralelno brine o svim delovima naselja. Radimo igrališta za decu i još mnogo toga je planirano, kako bi za dve tri godine unapred stvorili još bolje uslove života u ovom delu grada. Od Šapca želimo da napravimo grad budućnosti, rekao je gradonačelnik Pajić, pred dosta okupljenih meštana koji su ga pozdravili.

- JKP Stari grad( Zelenilo) izvodi radove u ulici Kasarskoj. Zasadićemo 53 sadnice drveta po nalogu komunalne inspekcije Gradske uprave, izjavila je Slavica Radanović, rukovodilac Gradskog zelenila JKP Stari grad u Šapcu.

Odgovarajući na pitanje novinara oko pretnji upućenih novinarima gradonačelnik je rekao da su i njemu upućivane slične, da će čak nastradati od metka koji mu se sprema. Izjavio je da se s tim u vezi oglasio saopštenjem da SNS sa ovim nema nikakve veze, te da su mu svi građani značajni i da je spreman da im pomogne, ako mu se obrate u cilju svake bezbednosti, ne samo novinara, već i svih građana.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa