30. decembar 2021.30. dec 2021.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

MZ Bair podelila 200 paketića

Paketići za najmlađe

U prostorijama mesne zajednice Bair danas su podeljeni paketići deci do četvrtog razreda koja pripadaju ovoj mesnoj zajednici. Ovom prilikom 200 mališana je dobilo paketiće.

Uručivanju istih prisustvovao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i tom prilikom poručio da su ovakvi događaji pravi pokazatelj koliko je bitno imati prave ljude ispred saveta mesnih zajednica.

-Mesna zajednica Bair kao i sve kako gradske tako i seoske mesne zajednice brinu o najmlađima, kako bi naša deca bila srećna za vreme predstojećih praznika. Nadam se da će ovo postati tradicija i da ćemo i u narednim godinama moći da se pohvalimo da smo duplirali broj dece kojoj ćemo pokloniti slatkiše da im ulepšamo praznike. Ovo je jedan od načina da brinemo o svoj našoj deci.

Predsednica MZ Bair Marina Mitrović istakla je da joj je veliko zadovoljstvo da i ove godine u saradnji sa Gradskom upravom podele paketiće najmlađima.

-Naša najveća briga i prioritet su deca. Svake godine mislimo o njima, ne samo kada su paketići u pitanju, imamo i druge aktivnosti vezane za najmlađe. Najveće nam je zadovoljstvo što smo videli sreću i zadovostvo na njihovim licima. Želimo da sledeće godine bude još više dece, srećne zdrave i nasmejane.

Isidora Kojić učenica trećeg razreda svima je poželela srećnu Novu godinu i predstojeće praznike uz mnogo sreće i radosti.
Ž.P.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa