6. januar 2022.6. jan 2022.
Foto: OB Šabac

Foto: OB Šabac

“HUMANO SRCE ŠAPCA” I MK “ČIVIJA” DAROVALI PRVU BEBU ROĐENU U ŠABAČKOM PORODILIŠTU

Vaučer i srebrnjak za Aleksu

Beba koja se prva rodi na početku nove kalendarske godine, po ustaljenom običaju dobija vrednosni vaučer od Fondacije „Humano srce Šapca“, a kao „najbrža“ beba od motociklističkog kluba „Čivija“ Šabac srebrnjak sa logom kluba
U šabačkom porodilištu, prvog dana Nove 2022. godine u 11:20 časova došla je na svet prva beba. Dečak Aleksa, po rođenju težak 3 kilograma i 690 grama i dugačak 55 centimetara, ocenjen odličnom ocenom 9/10 po Apgar skoru, je prvo dete u porodici Gligorić iz Matijevca.

Beba koja se prva rodi na početku nove kalendarske godine, po ustaljenom običaju dobija vrednosni vaučer od Fondacije „Humano srce Šapca“, a kao „najbrža“ beba od motociklističkog kluba „Čivija“ Šabac srebrnjak sa logom kluba.

Foto: OB Šabac


U ime fondacije i moto kluba, direktor OB Šabac dr Slobodan Popović je uručio vredne poklone mladoj Slađani Gligorić, majci malog Alekse. Tom prilikom, dr Popović je izrazio zahvalnost darodavcima na humanosti i saradnji, a presrećnoj majci i njenom prvencu poželeo sve najbolje i izrazio nadu da će dobijena novčana pomoć doprineti da, po otpustu iz bolnice, što lakše i bezbrižnije nastave život u okrilju svoje porodice.
Opšta bolnica Šabac

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa