6. januar 2022.6. jan 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Humanitarna akcija Ekonomske škole „Stana Milanović“

Radost darivanja

Rado smo se odazvali i nastavićemo i naredne godine. Prikupili smo 56 paketića za korisnike. Deset je za korisnike u stacionaru, a ostalih 46 za one koji svakodnevno dolaze u boravak – rekla je učenica Ljiljana Ćurović
Ekonomska škola „Stana Milanović“ organizovala je humanitanu akciju prikupljanja paketića za decu u dnevnom boravku i stacionaru Ustanove za decu i mlade u Šapcu. Koliko je humanost i radost darivanja važna u praznične pokazali su srednjošolci koji nastavljaju tradiciju škole.

-Rado smo se odazvali i nastavićemo i naredne godine. Prikupili smo 56 paketića za korisnike. Deset je za korisnike u stacionaru, a ostalih 46 za one koji svakodnevno dolaze u boravak – rekla je učenica Ljiljana Ćurović.

Foto: "Glas Podrinja"


-Prošle godine zbog epidemiološke situacije nismo mogli da lično podelimo paketiće, ali ove godine situacija je nešto dugačija. Uspeli smo da paketiće darujemo, naravno uz poštovanje svih mera. Nadamo se da ćemo ovu lepu tradiciju nastaviti – dodala je Katarina Sarić.

-Već osam godina naša škola je deo akcije „Kuća dobre volje“ gde svi imamo priliku da budemo deo humani darujući „Jedan slatkiš, jedan osmeh - naglasila je Jana Samurović.
M. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa