10. novembar 2011.10. nov 2011.

MLADI LEKARI - PONOS ŠABAČKE BOLNICE

Dragana Vujanić i Nenad Stajić završili su Medicinski fakultet u Beogradu sa prosekom preko 9. Prvi posao dobili su u Urgentnom prijemu šabačke bolnice. Spremni da stalno uče, nadaju se da će opravdati poverenje
Dvoje mladih lekara šabačke bolnice, Nenada Stajića i Draganu Vujanić, zatekli smo tokom radnog vikenda. Nenad je izašao iz prve, a Dragana se sprema za treću smenu. Nasmejani i vedri, ovi mladi ljudi pričaju o prva dva meseca rada u Urgentnom prijemu, o velikoj sreći na vest o zaposlenju u bolnici, o studijama, planovima, kolegama koji su im velika pomoć i podrška.
Oboje su završili srednju Medicinsku školu u Šapcu i oboje prošle godine diplomirali na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Dragana sa prosekom 9,1, a Nenad sa prosečnom ocenom 9,42! „Iznadprosečni“ prosek na studijama i entuzijazam je ono što odlikuje i izdvaja ove mlade lekare, koji su u avgustu počeli da rade na „određeno“ u bolnici, u kojoj kažu da su „ponosni na one koji koji su nastavljači bogate lekarske tradicije u Šapcu“.
- Bićemo i ovde najbolji, kao i na fakultetu, pa se nadamo da će i to biti preporuka za dalje angažovanje ““ kažu kroz osmeh Dragana i Nenad.
Dragana Vujanić je iz Lipolista, rođena je 1985.g. Bila je „vukovac“ u osnovnoj i srednjoj školi, što je bilo dobra osnova za medicinu koju je oduvek želela da studira. Nenad je godinu dana stariji, odrastao je u Benskoj bari, posle „Jankove“ i u Medicinskoj školi je bio „vukovac“, a na fakultetu su se nizale samo najbolje ocene.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa