13. januar 2022.13. jan 2022.
Tradicija božićnog  darivanja
URUČENI PAKETIĆI NAJMLAĐIM PACIJENTIMA ŠABAČKE BOLNICE

Tradicija božićnog darivanja

Protojerej Šabačke eparhije Ilija Mitrić, negujući tradiciju, na Badnji dan je posetio mališane koji će i tokom praznika ostati na lečenju u Opštoj bolnici Šabac. Otac Ilija, ispred humanitarnog crkvenog fonda „Milosrdni Samarjanin“, je uručio poklon paketiće najmlađim pacijentima na odeljenjima pedijatrije, hirurgije i otorinolaringologije poželevši im što skorije ozdravljenje i povratak kući i poručio: „Neka vas Gospod čuva, blagoslovi i podari svako dobro – Hristos se rodi!“

U duhu Badnjeg dana i najradosnijeg hrišćanskog praznika – Božića, i predstvnici društveno – humanitarne organizacije „Karitas“-Šabac su obradovali najmlađe pacijente. Tokom njihovog prvog dolaska, direktor šabačkog „Karitasa“ Miroljub Nikolić je na Badnji dan darivao praznične paketiće za svu bolesnu decu.



Na Božićno jutro, mališanima na lečenju u Službi pedijatrije prvi posetilac –„položajnik“ je bila naša medicinska sestra odseka neonatologije Bojana Bošković, koja im je takođe, uručila prikladne poklon paketiće.

Iz šabačke bolnice se zahvaljuju svima koji su nesebično darivali najmlađe pacijente i ulepšali im praznične dane.
Opšta bolnica Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa