13. januar 2022.13. jan 2022.
Zimski kamp u Lazinoj školi
Osnovna škola „Laza K. Lazarević“

Zimski kamp u Lazinoj školi

Lazina škola, već sedmu godinu zaredom, uspešno realizuje Zimski kamp čiji je ovogodišnji naziv Sinonim za znanje – Lazino sveznanje. Mesto zabave, druženja i učenja kroz igru zaštitni je znak pomenute škole koja je 11. i 12. januara, od 10 časova, otvorena za sve učenike sa teritorije grada Šapca.

U okviru Kampa realizovaće se nekoliko zanimljivih tema u vezi sa geografijom, likovnom kulturom, zanimljivom psihologijom, nemačkim kroz igru, a novina je i pružanje podrške i pomoći svim osmacima u savladavanju gradiva za polaganje završnog ispita iz srpskog jezika i matematike.

Koncepcija ove zimske škole usmerena je na organizovanje zanimljivih radionica koja će omogućiti razvijanje kognitivnih i manuelnih veština kod učenika. Pored kreativnih aktivnosti i kviza znanja i sposobnosti, svaki učenik će biti u prilici da u sali škole pokaže svoje veštine i na sportskom poligonu koji će obuhvatati različite zanimljive i nesvakidašnje vežbe.

Najmlađi učenici, od prvog do četvrog razreda, družiće se sa učiteljicama koje će se potruditi da im Šabac predstave kroz temu Moj grad – Mali Pariz. Učenike, u okviru ove teme, očekuju i gosti iznenađenja i mnogo drugih zanimljivih aktivnosti u kojima će uživati.

Treći dan Kampa, 13. januar, poseban je po tome što je sadržajno koncipiran tako da bude usmeren na sve nastavnike škole koji će biti u prilici da uspešno savladaju određene tehnološke zahteve koji će im omogućiti kreiranje i izradu filma u cilju poboljšanja kvaliteta nastave.
Svi učesnici biće nagrađeni zahvalnicama za učešće, a u okviru realizacije biće sprovedene i sve propisane epidemiološke mere kako bi se obezbedili uslovi za bezbedan boravak u školi.
OŠ „Laza K. Lazarević“

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa