13. januar 2022.13. jan 2022.
SEDMIČNI IZVEŠTAJ NAČELNIKA MUO

Nije bilo nepravilnosti

Od četvrtka 06. januara do ponedeljka 10. januara 2022. godine pojačan je intenzitet koordinisanih nadzora republičkih inspekcija i komunalne inspekcije / milicije, o čemu su gradonačelnici gradova, predsednici opština i rukovodioci inspekcijskih službi obavešteni, kako bi se sačinio plan nadzora.

Redovni nadzori se sprovode po utvrđenoj dinamici, a kordinisani inspekcijski nadzori u vreme praznika su usmereni ka velikim objektima sa povećanim brojem korisnika usluga.

Načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac je u svakodnevnoj komunikaciji sa rukovodiocima republičkih inspekcijskih službi i inspekcijskih službi lokalnih samouprava sa područja Upravnog okruga, a u kontrole su uključeni svi raspoloživi ljudski i materijalni resursi.

Od četvrtka 06.januara do ponedeljka 10.januara 2022.godine sprovedeno je 1070 nadzora,u kojima je učestvovalo 81 inspektor.Tokom nadzora inspektori nisu utvrdili nepravilnosti u kontrolisanim objektima


Izveštaji o sprovedenim kontrolama svakodnevno se dostavljaju Mačvanskom upravnom okrugu.
Od četvrtka 06. januara do ponedeljka 10. januara 2022. godine sprovedeno je 1070 nadzora, u kojima je učestvovalo 81 inspektor.Tokom nadzora inspektori nisu utvrdili nepravilnosti u kontrolisanim objektima.

Od 19. marta 2021. godie počeo je sa radom CENTAR ZA KOVID 19 MERE.Centar se nalazi na internet adresi inspektor.gov.rs Svi zainteresovani mogu postaviti pitanja.

Zdravstvena struka i nadležni državni organi i dalje apeluju na sve građane da poštuju naložene epidemijske mere i da se vakcinišu , kako bi došli do kolektivnog imuniteta.
Kabinet načelnika Vladana Krasavca

Najnoviji broj

26. januar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa