13. januar 2022.13. jan 2022.
Medicinar (foto: FB strana kluba)

Medicinar (foto: FB strana kluba)

RUKOMET: ŽRK MEDICINAR

Predan rad uprkos problemima

Medicinar je vremenski dređeno, na polovini priprema za nastavak sezone. Povrede i infekcije otežavaju rad, ali devojke koje su spremne rade prema zacrtanom intenzitetu.

-Ne damo se, iako situacija nije laka. Od starta priprema nas opterećuju povrede, grip, prehlade, Kovid infekcije. Odigrali smo nedavno pripremni meč protiv Bekamenta bez Ane Tomković, Aleksandre Krstić i Ljubice Ivković, dok se u prvom poluvremenu povredila Tamara Kojić. U sredu je bio u planu trening meč sa Jagodinom, ali smo ga otkazali, ne želeći da dodatnom spisku povređenih pridodamo još nekog zbog manje rotacije – ističe trener Medicinara Sandra Kolaković.

Planirani tempo treninga traje i svi oni koji treniraju, predano rade i tu nema zamerki šef stručnog štaba šabačkog kluba.

-Verujem da su ovo problemima sa kojima su se svi klubovi suočavali ili će se suočiti. Spisku povređenih treba pridodati Ivanu Cvetinović i Ninu Kažić koju muči rame. Nadamo se da ćemo u narednu nedelju ući kompletni. Tomković se tek vratila, Krstić se vraća posle Kovida. Nadamo se da će biti sanirane povrede kako bi podizali formu do 30. januara – dodaje Kolaković.

Druga polusezona u Super ligi započinje u februaru, no prolećni deo za Šapčanke počinje već poslednjih dana januara kada u Šapcu, u derbiju osmine finala Kupa Srbije, gostuje Železničar iz Inđije.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa