20. januar 2022.20. jan 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Završen prvi sportski događaj u 2022. godini

Oživele tribine hale „Zorka“

Pobednički pehar i ček kapitenu “Sinda” uručio je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić istakavši kako je ovo prvi događaj u hali “Zorka” posle duge pauze i da je najlepši utisak veliki broj navijača na mestu velikih uspeha šabačkog sporta
Mečevima za treće mesto i finalnim duelima okončan je četvrti Međunarodni Božićni futsal turnir u hali “Zorka”, prvi sportski događaj u ovom objektu od ponovnog otvaranja. Veći deo tronedeljnog sportskog događaja na tribinama je bio značajan broj posetilaca, da bi u završnim danima broj prisutnih imao četvorocifrenu vrednost.

Pobednički pehar i ček kapitenu “Sinda” uručio je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić istakavši kako je ovo prvi događaj u hali “Zorka” posle duge pauze i da je najlepši utisak veliki broj navijača na mestu velikih uspeha šabačkog sporta.

U velikom seniorskom finalu “Sind” je savladao tim “Agrar Petrović BiH” 2:1, a najboljem timu je pripala i novačana nagrada u iznosu od 400.000 dinara. Treće mesto je osvojila ekipa Loncargo Logistic


-Srećan sam kada vidim da je Hala sportova ,,Zorka” ponovo centar sportskih zbivanja u našem gradu. Već tri nedelje sportska hala mesto je okupljanja najboljih futsalera iz celog regiona. Najprestižniji četvrti Međunarodni futsal božićni turnir okupio je 145 ekipa i preko 1.400 učesnika. Finalistima sam uručio zaslužene nagrade i pehar. Čestitam pobednicima, ekipi Sind, ali i svim učesnicima, a posebno se nadam da gosti nose lepe utiske iz našeg grada - istakao je gradonačelnik Šapca.

Poslednjeg takmičarskog dana odigrano je deset mečeva, a program i kompletno takmičenje zatvorilo je seniosko finale u kome je ekipa “Sind” opravdala ulogu favorita osvojivši vredan trofej.

Osim seniora, tokom takmičenja koje je startovalo 24. decembra 2021. godine ekipe su se nadmetale u osam kategorija, od najmlađih do veterana, a u borbi za trofej su bili i klubovi.


U velikom seniorskom finalu “Sind” je savladao tim “Agrar Petrović BiH” 2:1, a najboljem timu je pripala i novačana nagrada u iznosu od 400.000 dinara. Treće mesto je osvojila ekipa Loncargo Logistic.
Realizovano je takmičenje u sedam starosnih kategorija i u kategoriji klubova, a pobednici su: petlići- Transkom 94 (u finalu savladan tim Bombarderi); pioniri- Agrar Petrović (bolji Bugi 015); kadeti- Dejan Polo (savladali Alfa tel); omladinci- Desetka (pobedila BMV spidi); veterani 35+ - Koni Plamen (savladali Trans rent); veterani 45+ - Savro (pobedili Maks bet); klubovi- Lipolist (u finalu uspešniji od Radničkog iz Koceljeve) i seniori- Sind (osvojili trofej pobedom nad Agrar Petrović BiH).

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa