20. januar 2022.20. jan 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

GRADONAČELNIK ŠAPCA DR ALEKSANDAR PAJIĆ POSETIO PORODICU DRAGANA TERZIĆA NA MIŠARU

Porodičnu harmoniju veličaju deca

Za divljenje je njihova ljubav i briga prema deci, kojoj žele da omoguće što bolje uslove školovanja. Za to se i Grad zalaže, a ove godine smo budžetom izdvojili 30 miliona dinara za podsticaj većeg rađanja dece. Obezbedili smo besplatne udžbenike za najmlađe učenike, najboljim studentima stipendije, istakao je Pajić
Na dan srpske Nove godine, gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić sa saradnicima, posetio je višečlanu porodicu Dragana Terzića sa Mišara u kojoj pored supružnika, Verice i Dragana, porodičnu harmoniju upotpunjavaju i njihovo petoro dece.

Najstarija je Anđelija (17), a pored nje tu su još Tadija, Mitar, Nikolija i najmlađi Andrija, koji je tek napunio 10 meseci, dok je njegovom bratu Tadiji nedavno bio rođendan.

Terzići žive u kratkoj i uzanoj ulici Stojana Jankovića br 26 na Mišaru u kojoj je još 11 kuća.
Gradonačelnik im je uručio prigodne poklone i ovom prilikom između ostalog izjavio da na ovu skladnu porodicu, čiju harmoniju življenja veliča ljubav prema deci, treba da se ugledaju mnogi.

- Za divljenje je njihova ljubav i briga prema deci, kojoj žele da omoguće što bolje uslove školovanja. Za to se i Grad zalaže, a ove godine smo budžetom izdvojili 30 miliona dinara za podsticaj većeg rađanja dece. Obezbedili smo besplatne udžbenike za najmlađe učenike, najboljim studentima stipendije, istakao je Pajić.

Gde se nađe za jedno dete, nađe se i za druge. Nije mi teško. Deca su naša svetla budućnost i podržavam mere Vlade Srbije na povećanju nataliteta


Zahvaljujući se na poseti, domaćin kuće Dragan (47) elektro mehaničar koji se bavi servisiranjem i održavanjem servisnih stanica je naglasio da mu je drago što nisu zaboravljeni.

- Iznenađeni smo i ujedno počastvovani ovom posetom. Nadam se uskoro i prinovi u našoj porodici. Znate kako se kaže, gde čeljad nisu besna ni kuća nije tesna. Prvo će te baš vi biti obavešteni o prinovi, obećao je domaćin gradonačelniku Šapca.

Deca su Terzićima najveće „blago“. Nastoje da im pomognu u svakoj situaciji, kako bi pronašla što lepši put u život. Sa suprugom Vericom, koja je po zanimanju frizer, a radi u „Jazakiju“ na kontroli kvaliteta proizvoda, zajedno se trude da deci obezbede što bolju budućnost i isplanirali su proširenje porodice.

- Gde se nađe za jedno dete, nađe se i za druge. Nije mi teško. Deca su naša svetla budućnost i podržavam mere Vlade Srbije na povećanju nataliteta. Uverena sam da će dati dobre rezultate, poručuje Verica.

Na malom placu od pet ari koji su kupili, pored kuće i plastenik, žele da proizvode jagode. Dragan dodaje da su spremni, ako im dobro krene da prošire proizvodnju.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa