17. novembar 2011.17. nov 2011.
RUKOMET: SEHA LIGA

IZMAKLA POBEDA

Metaloplastika ZK-Tatran Prešov 27-27 (14-14)
Rukometaši Metaloplastika ZK u prepunoj hali Zorke odigrali jednu od najboljih utakmica u dosadašnjem delu takmičenja, ali im je po ko zna koji put izmakla pobeda u samom finišu utakmice
Šabac: hala Zorke. Gledalaca: 2 500. Sudije: Cindrić i Gonzurek (obojica iz Osijeka). Sedmerci: Metaloplastika ZK 5 (4), Tatran 4 (2). Isključenja: Metaloplastika ZK 10, Tatran 6 minuta.
Metaloplastika ZK: Živanović, Vejin, Aleksić, Krečković, Marjanović 9, Dragaš 5, Medurić, Rajičić, Obradović, Marković 4, Grujičić 1, Novaković, M.Mitrović 4, L.Mitrović 4, Stančić.
Tatran Prešov: Krupa, Marušak 1, Kopčo 3, Hrstka, Urban, Kristopans 3, Drobnak, Verkić, Radčenko, Niroda, Tumidalski 1, Čip 5, Guzi 4, Pekar, Antl 10.
Pred prepunom halom Zorke u Šapcu, rukometaši Metaloplastika ZK su u okviru odloženog šestog kola SEHA lige podelili bodove sa ekipom Tatran iz Preševa rezultatom 27-27 (14-14). U ambijentu, kakav rukometaši u gotovo celoj Srbiji mogu samo da požele, izabranici Slavka Novakovića su pružili jednu od najboljih igara od početka sezone.
Plavi su dobro otvorili utakmicu i do petog minuta su vodili sa 2:1, ali je ekipa iz Slovačke vrlo brzo prešla u vođstvo i u jednom trenutku prednost gostiju iznosila je tri gola 8:5.
Međutim, u drugom delu prvog poluvremena, Šapčani, uz veliku pomoć golmana Rajičića, serijom od 6:0 prelaze u vođstvo od 12:9. Plavi su vodili sve do 28 minuta, kada su ostali sa igračem manje što gosti iz Preševa koriste i uspevaju da poluvreme završe nerešenim rezultatom 14:14.
Rukometaši Metaloplastika ZK započeli su drugo poluvreme nešto lošije. Gosti su od samog početka vodili od jednog do dva gola prednosti, a da razlika ne bude veća pobrinuo se golman domaćih Rajičić, koji je zasigurno bio najbolji pojedinac u redovima domaćina.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa