27. januar 2022.27. jan 2022.
Foto: Zv. FB stranica FK Mačva, Pavić i Marković

Foto: Zv. FB stranica FK Mačva, Pavić i Marković

FUDBAL: FK MAČVA

Prilika za mlade

Šabačka Mačva je novi prelazni rok započela na istim principima kao prethodne. Najviše pažnje je posvećeno mladim igračima i već sada je jasno da će i na proleće trener Savić imati jedan od najmlađih timova u Prvoj ligi. Do zaključenja teksta pred vama govorimo o tri nova imena na spisku prvotimaca za narednu polusezonu.

Doskorašnji krilni igrač Radničkog iz Sremske Mitrovice Živorad Arnautović potpisao je sa Mačvom ugovor do kraja sezone 2023/24. Reč je o fudbaleru koji je započeo karijeru u mlađim kategorijama Mačve, potom nastupao za Savacium, Partizan, seniorski debi imao u Dinamu iz Pančeva, a potom je potpisao ugovor sa Radničkim. Tokom jeseni startovao je u četiri meča, ulazi u igru u sedam duela, a postigao je i jedan gol za Mitrovčane. Rođen je 1999. godine.

Novi ugovor sa Mačvom, posle duge povrede i popravka potpisao je i Branislav Marković (1998), dete kluba koje je prošlo sve mlađe kategorije Mačve, bio kapiten omladinaca pri povratku u Kvalitetnu ligu posle nekoliko decenija, a potom je nastupao za prvi tim i u Super ligi. Potpisao je ugovor do 2023. godine.

Opcija u veznom redu biće i Nemanja Pavić (2003) koji je potpisao prvi profesionalni ugovor, u trajanju od tri godine.

Mačvu uskoro očekuje prvi pripremni meč protiv Dobanovaca, a od 5. februara će igrači i stručni štab pripreme nastaviti u Krupnju.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa