3. februar 2022.3. feb 2022.
A. Srnić

A. Srnić

BICIKLIZAM: BK ČIVIJA

Andrejina sezona

Ono što su rezultati ukazivali, dobilo je nedavno i zvaničnu potvrdu. Mlada takmičarka Biciklističkog kluba „Čivija“ iz Bogosavca Andrea Srnić proglašena je najuspešnijom u svojoj kategoriji u Srbiji u takmičenju Kupa Srbije u drumskoj vožnji. Ona je bila najbolja u Srbiji i uz sve dosadašnje medalje, zaslužila i veliki pehar namenjen najuspešnijoj.

Andrejine klupske koleginice Milica Kovačević i Helena Isailović zauzele su takođe visoke pozicije. Milica je četvrta, Helena šesta. Kod muškaraca, odnosno dečaka, među članovima „Čivije“ izdvojili su se Mateja Isailović koga su rezultati odveli na peto mesto u Srbiji i Strahinja Srnić deveti biciklista Srbije u svojoj kategoriji.



-Zadovoljni smo sezonom koja je protekla, ali već dugo pripremamo narednu gde bi želeli da nadmašimo ostvarene rezultate. Radim sa sjajnom decom, poseduju želju za napretkom i uspesima i uz takav pristup sve je lakše. Uveren sam da biciklizam Šapca i našeg kraja ne treba da brine za budućnost – ističe trener Radovan Gajičić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa