17. novembar 2011.17. nov 2011.
OŠ VUK KARADžIĆ

124 GODINE OBRAZOVANjA MLADIH

Koncertom učenika pod vođstvom profesora Snežane Ranković Đerić i Snežane Šalai Tibor prošlog četvrtka počela proslava Dana škole. Narednog dana, u petak, održana Svečana akademija na kojoj je odigrana predstava „Nagrada profesora Vujadina Kostića“ u režiji Vesne Vuković, profesora srpskog jezika
Vreme neumitno leti. Nekada đaci, danas nastavnici i profesori, sutra bake i deke u penziji. Sve se menja samo jedno ostaje isto. I posle 124 godine postojanja OŠ „Vuk Karadžić“ u Šapcu ostaje dosledna svojim počecima. Iz godine u godinu novi naraštaji mladih, talentovanih učenika stiču svoja prva znanja, drugarstva i ljubavi. A kada vreme dođe da se otisnu u svet ostaju uspomene na nastavnike i nezaboravno đačko doba. Poštovanje, ljubav, istrajnost u ostvarenju snova, znanje ““ to je ono što ponesu sa sobom i čemu se vraćaju kada već postanu odrasli ljudi.
Onima koji su godinama bili tu za njih, koji su i sada uz njih, prošlog četvrtka bilo je priređeno „Veče muzike“. Učenici od prvog do osmog razreda iz matične škole, izdvojenih jedinica Kasarskih livada i Mačvanskog Pričinovića, uz vođstvo profesora Snežane Ranković Đerić i Snežane Šalai Tibor predstavili su se raznovrsnim programom.
- Programe smo brižljivo birali prateći nove nastavne standarde, ali trudeći se da obuhvatimo sve muzičke žanrove uklapajući ih na veoma inventivni način ““ rekla je Snežana Ranković Đerić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa