17. februar 2022.17. feb 2022.
Imenovani članovi izborne komisije u stalnom sastavu
PRVA REDOVNA SEDNICA SO VLADIMIRCI

Imenovani članovi izborne komisije u stalnom sastavu

Prvo okupljanje odbornika u 2022. godini proteklo je u ekspeditivnom radu a u centru pažnje je bio predlog odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova opštinske izborne komisije u stalnom sastavu:

Opštinsku izbornu komisiju činiće predsednik Stojadin Pavlović diplomirani pravnik a zamenik Ivana Jagodić takođe pravnik, članovi će biti Dragan Zarić a zamenik Dragoslav Janjić, zatim Ivana Gagić i zamenik Jelena Mandić, Milan Mijatović i zamenik Petar Gajić, Zoran Ilić i zamenik Nemanja Kojić, Zoran Urošević i zamenik Branka Pavlović, Ivana Ranković i zamenik Dragoljub Mandić, dok će sekretar biti Slavica Mirković diplomirani pravnik a zamenik Ana Pantelić takođe diplomirani pravnik, referisao je predsednik SO Vladimirci Rade Kovačević.

Usvojen je i predlog rešenja o razrešenju a potom imenovanju nove komisije za planove opštine, zatim predlog zaključka o prihvatanju izveštaja opštinskog veća za period, od 1. oktobra do 31. decembra protekle godine i eksterna revizija budžeta uz odbornička pitanja i inicijative.

Sanja Đuričić je pohvalila rad Doma zdravlja i predložila da se u skladu sa mogućnostima nagrade medicinari iz kovid sistema, zadovoljna što se maksimalno radi od asfaltiranja do svih životnih pitanja opštine pre svih zahvaljujući predsedniku opštine Goranu Zariću i čelnom čoveku skupštine Radu Kovačeviću.

I Bogdan Arnautović je izrekao hvalu na račun Doma zdravlja ali i opoziciji zamerio što po kuloarima plasira priče poput rušenja česme po kojoj se varošica prepoznaje i da će u najboljem slučaju nastavili tako na vlast doći i pristupiti rušenju oko 2050. godine.
S.K

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa