3. mart 2022.3. mar 2022.
OPŠTINA VLADIMIRCI

Srednja škola za uzor

Posavotamnavska srednja škola sa Domom učenika prednjači po znalačkom gazdovanju koje može biti primer i mnogo većim sredinama. Uvek u toku ali i korak ispred diči se brojnim novinama koje složan tim predvođen direktorom Milanom Isailovićem iz dana u dan se sve više osavremenjuje:

„ Samo u apliciranju preko evropske investicione banke i Ministarstva prosvete dobili smo inventara i učila za oko 65 000 evra. Od 90 stolova, 380 tapaciranih stolica, po 26 garderobnih ormara i vešalica za garderobu preko 20 radnih stolova i 10 ormara za smeštaj posuđa za kuvanje, da bi samo od Ministarstva prosvete dobili, u vrednosti od 1,5 miliona dinara, 20 računara i po jedan štampač i server. Izborili smo i na tenderu pojačanje interneta u svakoj učionici i zamenu kompletnih kablova u vrednosti od 20 000 evra.

I svaki lični dinar uložili smo u kabinet informatike da bi se kvalitetnije slušala nastava iz poznavanja saobraćajnih propisa i spremno dočekao ispit ili narodski rečeno tipovanje, u vrednosti od 500 000 dinara. Koristimo priliku da se zahvalimo lokalnoj samoupravi koja nam je dodelila vozilo za obuku kandidata za polaganje i time zaokružili put do sticanja vozačke dozvole“, sumira urađeno direktor škole.

A za sam kraj i informacija da su prethodnog vikenda bili domaćini regionalnog takmičenja iz matematike uz učešće 38 učenika iz Loznice, Šapca, Krupnja i Ljubovije.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa