3. mart 2022.3. mar 2022.
Šifra ratnika
TRKA SA PREPREKAMA (nedelja, 10:00)

Šifra ratnika

Novi izazov trke sa preprekama u organizaciji Sportskog centra „Bušido“, Različiti tereniu, duža staza, teže prepreke. Sve to na Starom gradu, Učešće pripadnika MUP iMO
Code of the warrior, nova trka sa preprekama u našem gradu, ali drugačija u odnosu na prethodne, u organizaciji SC „Bušido“ biće priređena u nedelju na Sportsko rekreativnom kompleksu „Stari Grad“. U ovom izazovu, učesnicima je cilj da u što kraćem vremenu uspešno savladaju ravnu stazu dugu 9 km koja obuhvata četiri različite podloge i 30 ekstremnih prepreka koje zahtevaju različitu snagu i umešnost.
Ovo je četvrta trka sa preprekama koju organizuje „Bušido“. Organizator očekuje više stotina učesnika. Prijavljivanje je okončano 28. februara,a otvorena je mogućnost prijave i na dan trke najkasnije 90 minuta pred start prvog nadmetanja od 10 časova.

- Drago mi je što će na trci nastupiti ne samo učesnici iz cele Srbije, već i iz država regiona koji su se već prijavili. Posebna čast je što će značajan deo takmaca biti pripadnici elitnih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva odbrane, što pokazuje da su ovu trku prepoznali kao odličnu za proveru svojih fizičkih mogućnosti. Siguran sam u kvalitet i neizvesnost trke – rekao je Aleksandar Janković iz SC „Bušido“.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa