10. mart 2022.10. mar 2022.
Stanovi za socijalno stanovanje
„BOLjI ŽIVOT ZA SVE GRAĐANE LjUBOVIJE“

Stanovi za socijalno stanovanje

Iako se zemljište još uvek nije potpuno osušilo, izvode se radovi na izlivanju temelja za predviđene objekte i zidarski radovi, a u saradnji sa ogrankom Elektrodistribucije Loznica izmeštaju se betonski stubovi sa elektro provodnicima na lokacije na kojima neće smetati gradilištu
Kraj zime i prvi dani sa višim temperaturama omogućili su izvođaču radova „Ingral – neimar“ d.o.o. iz Ljubovije da na lokaciji u Uzovnici nastavi izgradnju devet porodičnih kuća sa 14 stambenih jedinica namenjenih socijalnom stanovanju, pa je izvođač, prema rečima direktora Milenka Aleksića, na gradilištu obezbedio potreban broj radnika i građevinsku mehanizaciju kako bi radovi mogli da se odvijaju nesmetano i da budu završeni u roku.

Iako se zemljište još uvek nije potpuno osušilo, izvode se radovi na izlivanju temelja za predviđene objekte i zidarski radovi, a u saradnji sa ogrankom Elektrodistribucije Loznica izmeštaju se betonski stubovi sa elektro provodnicima na lokacije na kojima neće smetati gradilištu.

Predstavnik stručnog nadzora Dragan Spasojević, diplomirani građevinski inženjer, koji je svakodnevno, kada se izvode radovi prisutan na gradilištu, kaže da je zadovoljan dinamikom radova i da očekuje da će objekti biti završeni u ugovorenom roku, a to je - 28. maj 2022. godine.

Izgradnju objekata finansira Evropska unija kroz program „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji“ (EU SHAI), koji sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa