10. mart 2022.10. mar 2022.
Za dan žena poklon izlet damama
OPŠTINA VLADIMIRCI

Za dan žena poklon izlet damama

Lokalna samouprava opštine Vladimirci i turistička organizacija su priredili poklon izlet damama za njihov dan 8. mart. Čak 320 pripadnica lepšeg pola je dobilo priliku da uživa na izletu u Vrnjačku banju kao poklon svoje opštine:

Bilo je istinsko uživanje biti deo karavana lepote i dobrog raspoloženja i tokom putovanja i za vreme boravka u Vrnjačkoj banji. Pesma i osmesi su obeležili izlet a uz lepotu druženja damama su podeljeni i po karanfil, čestitku i prigodnu čokoladu. Snežna idila je upotpunila dan poštovanja prema pripadnicama nežnijeg pola. Bio je to i čin odlične saradnje opštine koja je prepoznala naše aktivnosti na čemu se zahvaljujemo ekipi koja vodi našu opštinu na čelu sa Goranom Zarićem kao čelnim čovekom opštine. Tim pre što se brinu o boljoj svakodnevnici a povodom i ovakvih praznika koji obogaćuju život, sumirao je karavan dobrog raspoloženja i boravak u Vrnjačkoj banji direktor turističke organizacije Vladimirci Ivan Pakić.

U okviru svojuh aktivnosti turistička organizacija opštine ponudiće dve monodrame 19. i 26. marta žiteljima opštine Vladimirci. Aleksandar Dunić će sebi svojstveno dočarati Vladimirčanima istorijske ličnosti Janka Katića i Miloša Obrenovića.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa